Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019


Lorelei Lentefestival

24 mei - 26 mei 2019

Rozemarijn van den Brink – Lente

Workshop In de spiegel van de Ziel Wauw hier ben ik dan, eindelijk durf ik te zien wie ik echt ben, een mooie vrouw die sterk is en een schoonheid bezit die deze wereld kleur geeft.  Altijd zag ik wat de schoonheid van anderen is en welke potentie er in hen schuil houdt. Maar nooit zag ik dat van mijzelf, nu na een aantal jaren plezier hebben in het ontplooien van mijzelf kan ik ook mijn schoonheid zien en o wat zou ik het heerlijk vinden om jou te laten zien wat voor schoonheid jij bent.

Graag wil ik er voor jou zijn bij het ontdekken van jouw schoonheid. Samen zullen we met een meditatie naar je hart gaan. In de meditatie ga je voelen wat jouw schoonheid en kracht is. Vanuit deze meditatie ga je een schilderij maken waarop jouw schoonheid zich ontpopt. Je stralende ziel zal zich laten zien op doek, ze zal je recht in de ogen aankijken en laten zien dat jij net zo mooi bent als de rest. Dat je net zo veel kleur aan de wereld geeft als anderen.

Deze workshop bied ik aan, aan de meiden en jonge vrouwen van het festival, vanaf 4 jaar ben je welkom tot een jaar of 18. Maar! Vrouwen, jullie zijn ook van harte welkom! Graag nodig ik ook vrouwen uit die ouder zijn dan 18 jaar om er te zijn voor de meiden en jonge vrouwen in het midden. Ik zal de vrouwen vragen om een cirkel om de jonge heldinnen heen te vormen zodat de meiden en jonge vrouwen in het heilige midden de weg naar hun hart kunnen vinden.

I.v.m. met de materialen die ik aan zal schaffen kan ik 15 meiden en/of jonge vrouwen ontvangen, aan hen vraag ik een materiaalbijdrage van € 5,-.

www.wairua-art.nl

 

webdesign: Hanneke de Graaf