Speciale plekken

In de hectiek van het festival zijn er speciale plekken ingericht om te landen, te verstillen, alleen te zijn, of op een andere laag te verbinden. Naast het Veld van Belofte kun je dit jaar terecht in de Jonge Vrouwentent, de Grootmoedertent, de Rode Tent en is er een Zweethut.

Lorelei Bron

De Lorelei bron, het kloppende hart van het festival

De plek waar de Lorelei energie start, de bron. Als een pulserend hart laat het de Lorelei energie over het festival terrein stromen. Als een veilige, verbonden bedding en waar de energie tevens getransformeerd terugstroomt naar de Bron.

Veld van Belofte

Een veld van vieringen en ceremonie. Daar waar je welkom wordt geheten tijdens de openingsceremonie en mag landen in jezelf, om vervolgens Stoutmoedig op avontuur te gaan. Een veld waar je steeds weer kan terugkeren om te herbronnen, om te rusten of louter te Zijn. Waar er plaats is voor ceremonie en stilte. Een veld ook waar we met elkaar afsluiten om vervolgens geladen met nieuwe energie de wijde wereld in te gaan.

Jonge Vrouwen tent

De Jonge vrouwen/mensen (12-25 jaar).
Jij bent van deze tijd en de jonge stoutmoedige vrouwen van NU hebben zo hun eigen uitdagingen, wijsheden en vragen.

Vorig jaar bleek het heel fijn te zijn om met leeftijdsgenoten samen te zijn en naar elkaar te luisteren en elkaar te inspireren en elkaar ook te bekrachtigen. Meer weten lees hier

Hoedster van deze kleurrijke tent is Annelies Sacredrebel-dance.com

Grootmoeder tent

Tijdens de driedaagse midweek & het driedaagse weekend.

Bij de Grootmoeders ben je helemaal welkom om te genieten van samenzijn, in rust, met thee en koekjes…. Er hoeft niks, er kan van alles: afstemming, klank, meditatie, een omhelzing, een lach of een traan.

Buiten de theetijd in de Tent, zwermen de Grootmoeders vrij uit over de velden… Voel je vrij om een van hen aan te spreken- verbinding met hen te zoeken. Kijk hier voor het overzicht van al onze activiteiten.

Rode Tent

Een Rode Tent is een veilige vrouwenplek gehuld in Rode Doeken onder de Donkere Maan; een MaanCirkel dus!

Op Lorelei is het een plek om voor even, of voor wat langer, helemaal niets te hoeven; een plek die we delen in intentie en tijd samen met de GrootMoeders, vandaar de naam van de plek: Rode GrootMoederTent. Hier lees je het programma

Zweethut

Een zweethut is een bijzondere plek waar je je in ceremonie diep verbindt met de aarde en je je persoonlijke proces diep in kunt gaan onder begeleiding van een ervaren team van vuurhoedsters. Lees hier meer.

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!