Thema Zomer Lorelei 2018: Vrouwe van Overvloed

Vrouwe van Overvloed staat midden in haar leven. Ze kent zichzelf, weet waar ze gelukkig van wordt en is ook bereid daar actief naar uit te reiken. Ze is in contact met de rijkdom van haar hart en kan daardoor gul haar aandacht, warmte en liefde schenken aan iedereen die zich in haar omgeving bevindt.

Ze is in contact met de rijkdom van haar baarmoeder waarvan uit zij manifesteert. Zij houdt ervan om te creëren, of dat nou een groots project is waarmee ze haar zielsmissie uitdrukt of een met liefde gedekte tafel waarbij een bloem of kaarsje net het verschil maken.

Vrouwe van Overvloed is zichzelf genoeg, voelt zich heel en compleet. En juist daardoor is ze graag in het gezelschap van haar gezin, vrienden, familie of gemeenschap, omdat ze weet dat samen leven en delen de meeste vervulling geven.

Zij kent de kunst van meegaan in de ritmes van het leven, om te genieten van rijkdom en weelde wanneer die er zijn en om in vertrouwen haar licht te blijven schijnen in donkerder tijden. Ze is in staat om, zoals  de getijden van eb en  vloed, zich terug te trekken en op te laden en zo de balans in zichzelf en voor de wereld te behouden.

Vrouwe van Overvloed is warm en belangstellend aanwezig, met een luisterend oor, een glimlach, een gebaar. Zij heeft geleerd het leven in alle facetten te omarmen en haar zelfliefde maakt dat ze een sfeer van liefde en plezier meebrengt waarin anderen zich graag koesteren.

De volle maan en de stralende zomerzon zijn haar symbolen. Vrouwe van Overvloed bevindt zich in ons hart en zal met plezier ons leven verrijken en verwarmen als wij haar dat toestaan.

webdesign: Hanneke de Graaf