Tickets medewerkers

LEES DIT VOORDAT JE BOEKT:

  • Klik hier voor de deelnemers ticketshop
  • Je kunt ALLEEN boeken als je een akkoord hebt gekregen van één van de vrouwen van het kernteam om medewerker te zijn dit jaar, zie de aanmeldpagina. Anders is je toegangsticket niet geldig.
  • Caravan/campertoeslag geldt voor alle nachten samen Lees meer over de toeslag.
  • Over het eetpakket: Ivm het in korte tijd vers bereiden van honderden maaltijden en een toename van de diversiteit en complexiteit van diëten kunnen we alleen rekening houden met de volgende (di)eetwensen: Veganistisch, lactosevrij en glutenvrij. Geef dit uiterlijk 1 juli door aan Foekje. Heb je een complexer dieet, dan zijn er twee opties: Of zelf koken of sommige producten uit het buffet laten staan.
  • Heb je een kortingscode, vul die dan onderaan in het startscherm van de ticketshop in.

LET OP: Na betaling worden de E-tickets met scancode naar je mailadres verstuurd. Kijk even of je ze ontvangen hebt (eventueel spam checken) en sla ze op, zodat je ze mocht je niet op de lijst staat ze kunt laten zien als dubbelcheck.

Heb je de tickets niet ontvangen of heb je andere vragen over het bestelproces, stuur dan een mail naar martha@loreleifestival.nl

Fijn dat je als medewerker aan Lorelei bijdraagt, dank je wel!

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!