Tickets

LEES DIT VOORDAT JE BOEKT:

  • Mocht je medewerker zijn, koop dan je tickets in de medewerkers ticketshop. 
  • LET OP !! mbt eetpakket boeken: Ivm het in korte tijd vers bereiden van honderden maaltijden en een toename van de diversiteit en complexiteit van diëten kunnen we alleen rekening houden met de volgende (di)eetwensen: Veganistisch , lactosevrij en glutenvrij. Geef dit zo spoedig mogelijk door aan Foekje. Heb je een complexer dieet, dan zijn er twee opties: Of zelf koken of sommige producten uit het buffet laten staan.
  • Caravan/campertoeslag geldt voor beide nachten voor 1 kampeermiddel. De prijs hangt er vanaf of je er alleen in slaapt (€40), met 2 personen €20 toeslag totaal), of 3 of meer (geen toeslag, koop wel een ticket zodat we het aantal campers/caravans kunnen inschatten).
  • Dit jaar kun je één dagje Lorelei komen proeven op zaterdag 6 of zondag 7 juli. Anders dan wellicht op andere festivals is er een starttijd van 9.45 uur. Je kunt tussen 8.30 en 9.30 arriveren. We hebben het programma zorgvuldig opgebouwd zodat je meegenomen kan worden in de Lorelei energie, later komen kan echt niet! Je kunt er zelf voor kiezen wanneer je vertrekt. Het programma duurt tot 23.00 uur. Mocht je van ver komen raden we je aan om in de buurt een B&B te nemen of op de camping De Dasselaar een plekje te reserveren (15 min lopen). Slapen op het terrein van de Banken kan helaas niet.

LET OP: Na betaling worden de E-tickets met scancode naar je mailadres verstuurd. Kijk even of je ze ontvangen hebt (eventueel spam checken) en sla ze op, zodat je ze mocht je niet op de lijst staat ze kunt laten zien als dubbelcheck.

Fijn dat je naar Lorelei gaat komen, welkom!

Dagtickets

(start 9.45 uur)

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!