Ticketshop Lorelei

Status 18/8:

Er zijn  nog kaartjes beschikbaar, zowel voor de proeverij op woensdag 24 augustus als voor Lorelei doordeweeks. Lorelei weekend is bijna uitverkocht.  LET OP: eetpakketten kun je NIET meer online boeken. Wel kun je ter plekke nog beperkt een eetpakket kopen direct bij Foekje op veld 1.

Je krijgt behalve de bevestiging met tickets van Eventix geen mail meer van ons, aangezien wij vanaf zaterdag 20 augustus al op het terrein zijn om dit om te toveren tot de magie van Lorelei. Daarom hierbij de linken naar de laatste mailings met allerlei belangrijke informatie. Lees die goed door, dat voorkomt veel vragen:

Laatste mailing 3 daagse, zowel 23 t/m 25 als 26 t/m 28 augustus 

Laatste mailing Lorelei proeverij 24 augustus 

Je bent van harte welkom!

LEES DIT VOORDAT JE BOEKT:

  • Mocht je medewerkster zijn, koop dan je tickets in de medewerksters ticketshop.
  • LET OP mbt eetpakket boeken: Ivm het in korte tijd vers bereiden van honderden maaltijden en een toename van de diversiteit en complexiteit van diëten kunnen we alleen rekening houden met de volgende (di)eetwensen: Veganistisch , lactosevrij en glutenvrij. Geef dit zo spoedig mogelijk door aan Foekje. Heb je een complexer dieet, dan zijn er twee opties: Of zelf koken of sommige producten uit het buffet laten staan.
  • Caravan/campertoeslag geldt voor beide nachten voor 1 kampeermiddel. De prijs hangt er vanaf of je er alleen in slaapt (€30), met 2 personen €15 toeslag totaal), of 3 of meer (geen toeslag, koop wel een ticket zodat we het aantal campers/caravans kunnen inschatten).
  • Dit jaar kun je één dagje Lorelei komen proeven op woensdag 24 augustus. Anders dan wellicht op andere festivals start de Lorelei Proeverij om 9.15 uur. Je kunt tussen 7.30 en 9.00 arriveren. We hebben het programma zorgvuldig opgebouwd zodat je meegenomen kan worden in de Lorelei energie, later komen kan echt niet! Je kunt er zelf voor kiezen wanneer je vertrekt. Het programma duurt tot 23.00 uur. Mocht je van ver komen raden we je aan om in de buurt een B&B te nemen of op de camping De Dasselaar een plekje te reserveren (15 min lopen). Slapen op het terrein van de Banken kan helaas niet.
  • LET OP: Na betaling worden de E-tickets met scancode naar je mailadres verstuurd. Kijk even of je ze ontvangen hebt (eventueel spam checken) en sla ze op, zodat je ze mocht je niet op de lijst staat ze kunt laten zien als dubbelcheck.

Fijn dat je naar Lorelei gaat komen, welkom!

Ticketshop Lorelei di-do 23 t/m 25 augustus

Ticketshop Lorelei proeverij woensdag 24 augustus

Ticketshop Lorelei weekend 26 t/m 28 augustus

webdesign: Hanneke de Graaf