Ticketshop medewerksters Lorelei

Klik hier voor de deelneemsters ticketshop

LEES DIT VOORDAT JE BOEKT:

   • Je kunt ALLEEN boeken als je een akkoord hebt gekregen van één van de vrouwen van het kernteam om medewerkster te zijn dit jaar, zie de aanmeldprocedure. Anders is je toegangsticket niet geldig.
   • Eventuele extra’s als eetpakket, elektra en marktkraam kun je boeken in de volgende stap, na selectie van je toegangsticket. LET OP 1: Je moet daar altijd wat invullen, ook als je geen extra’s neemt. Anders krijg je de melding “Je hebt een ongeldige productkeuze” en kun je niet door naar het betaalproces
   • Caravan/campertoeslag geldt voor alle nachten samen.
   • Omdat we willen stimuleren dat er meerdere vrouwen op dezelfde vierkante meters slapen, loopt de toeslag af: voor 1 persoon €30 (€50 hele week), voor 2 personen (samen dus) €15 euro (€30 hele week) en vanaf 3 of meer personen is het gratis. Ook al is het gratis wel graag een ticket kopen, omdat het maximum aantal campers/caravans dit jaar 50 is. Lees meer over de toeslag.
   • LET OP 2: Heb je een kortingscode, vul die dan onderaan in dit startscherm in. Later in het betaalproces kan dat niet meer en moet je dus alle stappen opnieuw doorlopen. Bestel je meerdere tickets EN hebben alle medewerksters recht op dezelfde korting, dan kun je voor maximaal 4 vrouwen tegelijk met korting bestellen.
   • LET OP 3: Na betaling worden de E-tickets met scancode naar je mailadres verstuurd. Kijk even of je ze ontvangen hebt (eventueel spam checken) en sla ze op, want je hebt ze bij aankomst op het festivalterrein nodig als entreebewijs.
   • Heb je de tickets niet ontvangen of heb je andere vragen over het bestelproces, stuur dan een mail naar

  Fijn dat je bij gaat dragen als medewerkster, welkom!

webdesign: Hanneke de Graaf