Tips

Op Lorelei verblijven we met elkaar op een prachtig terrein van Staatsbosbeheer. En jij gaat natuurlijk goed voorbereid van huis. Hierbij de nodige tips. Ook goed om te weten dat je niet met je auto het terrein op kan. Neem een karretje mee om je spullen naar je plek te rijden.

Om in te pakken

Travel light kennen we niet op Lorelei!! Dus pak je mooiste jurk, lekkerste warme vest en bikini in. De kleren waarin jij je op je best voelt, rekening houdend met alle weerstypes. Slippertjes en laarzen waar je makkelijk in en uit kan stappen en vergeet vooral je dikke sokken niet. Zonnebrand, anit mug en paraplu. Voor de workshops is het fijn om een stoeltje, matje of meditatiekussen mee te nemen en soms wordt er gevraagd naar pen en papier, handdoek of deken/omslagdoek.

 

Eten en drinken

Neem je eigen bord, kom, beker, glas, bestek en theedoek mee. Het is praktisch een dienblad mee te nemen voor bij het lopend buffet. Voor de afwas zijn afwasmiddel en borstels beschikbaar. Vergeet niet je favo chocolade, drop, noten of dadels zelf mee te nemen. Lekker taartjes, sapjes en snacks zijn er natuurlijk wel! Thee en water kun je de hele dag gratis bij de theetent halen.

Telefoon gebruik

We verblijven op een natuurterrein waar de elektriciteit beperkt is. Voor het opladen van je telefoon raden we je aan om een powerbank mee te nemen, deze kun je opladen op centrale oplaadpunten. Vergeet niet de powerbank te voorzien van je naam. Eigenlijk is het een unieke gelegenheid om je telefoon wat vaker in je tas te laten en de verbinding met de buitenwereld te beperken, door je telefoon op vliegtuigstand te zetten. Een mooi onderzoek, we zijn benieuwd hoe het je bevalt.

Koelelementen

We hopen natuurlijk op stralend weer en dan is het fijn om bij je slaapplek een koelbox te hebben. Omdat de elektriciteit schaars is hebben we een centrale vriezer waar je koelelementen kan invriezen. Het is handig om twee elementen te hebben, (1 in de koelbox en 1 in de vriezer) zodat je verzekerd bent van voldoende koeling. Zet op de elementen ajb wel je naam én vergeet ze na afloop niet om weer mee in te pakken als je weer naar huis gaat.

 

Sfeermakers

Met elkaar maken we er een magisch veld van. Dus neem vooral je kamerplant, slingers, drum/gitaar en lampionnetjes mee. Vuur maken bij je tent mag helaas niet dus kaarsjes en wierook kun je thuis laten. Het kan helpen een klein altaar voor je tent te maken, als persoonlijk ankerpunt.

Zelfzorg

Mocht je de luxe hebben/je de luxe willen gunnen, neem dan de dag na het festival (ook nog) vrij. Het is heerlijk om die dag na te genieten, niets te hoeven, precies te kunnen doen waar je zin in hebt in het tempo wat op dat moment bij je past. Lorelei kan behoorlijk veel in je losmaken.

 

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!