Tips

Op Lorelei verblijven we met elkaar op een prachtig terrein van Staatsbosbeheer. En jij gaat natuurlijk goed voorbereid van huis. Hierbij de nodige tips. Ook goed om te weten dat je niet met je auto het terrein op kan. Er zijn kruiwagens beschikbaar om je spullen naar je plek te rijden.

Om in te pakken

Travel light kennen we niet op Lorelei!! Dus pak je mooiste jurk, lekkerste warme vest en bikini in. De kleren waarin jij je op je best voelt, rekening houdend met alle weerstypes. Slippertjes en laarzen waar je makkelijk in en uit kan stappen en vergeet vooral je dikke sokken niet. Zonnebrand, anit mug en paraplu. Voor de workshops is het fijn om een stoeltje, matje of meditatiekussen mee te nemen en soms wordt er gevraagd naar pen en papier, handdoek of deken/omslagdoek.

 

Eten en drinken

Neem je eigen bord, kom, beker, glas, bestek en theedoek mee. Het is praktisch een dienblad mee te nemen voor bij het lopend buffet. Voor de afwas zijn afwasmiddel en borstels beschikbaar. Vergeet niet je favo chocolade, drop, noten of dadels zelf mee te nemen. Lekker taartjes, sapjes en snacks zijn er natuurlijk wel! Thee en water kun je de hele dag gratis bij de theetent halen.

Sfeermakers

Met elkaar maken we er een magisch veld van. Dus neem vooral je kamerplant, slingers, drum/gitaar en lampionnetjes mee. Vuur maken bij je tent mag helaas niet dus kaarsjes en wierook kun je thuis laten. Het kan helpen een klein altaar voor je tent te maken, als persoonlijk ankerpunt.

Zelfzorg

Mocht je de luxe hebben/je de luxe willen gunnen, neem dan de dag na het festival (ook nog) vrij. Het is heerlijk om die dag na te genieten, niets te hoeven, precies te kunnen doen waar je zin in hebt in het tempo wat op dat moment bij je past. Lorelei kan behoorlijk veel in je losmaken.

 

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!