Veelgestelde vragen door medewerkers

We kunnen ons voorstellen dat je vol met vragen bent. In de mails die je na je aanmelding krijgt en in de nieuwsbrieven hopen we de meeste daarvan te beantwoorden. Daarnaast hebben we de antwoorden op de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Wanneer, hoe en bij wie kan ik me aanmelden?

Vanaf januari kun je je aanmelden. We volgen de energie van de seizoenen en zijn in de winter in rust. De eerste week van januari komen we met het kernteam bij elkaar en stemmen we af op de Lorelei energie van dat jaar. We maken het thema in een nieuwsbrief bekend (inschrijven nieuwsbrief onderaan iedere webpagina), waarna de aanmeldingen welkom zijn. Hoe dat werkt dat lees je hier.

Wanneer hoor ik na insturen van mijn aanvraag of ik medewerker kan zijn?

Het is belangrijk dat je je in tijdig (januari/februari) aanmeldt. Vervolgens krijg je een ontvangstbevestiging, zodat je zeker weet dat je aanmeldingsmail is aangekomen. Het kost hen dan even om een gebalanceerd programma samen te stellen. We vragen je dan ook geduld te betrachten (meer mails sturen maakt dat ze het nog drukker krijgen). Eind maart begin april kun je dan uiterlijk een antwoord verwachten.

Wanneer start Lorelei voor medewerkers?

Voor medewerkers start het festival één dag eerder dan voor deelnemers. Je hebt dan tijd om je tent/werkplek op te bouwen en te landen op het terrein. Ook vinden we het belangrijk om met alle medewerkers samen een bedding te creëren waarin de deelnemers zich welkom voelen de volgende dag. De details hierover ontvang je via diverse mailings in de aanloop naar het festival.

Waarom hebben jullie een voorkeur voor medewerker passepartout?

Omdat we met elkaar de bedding scheppen voor de deelnemers is het fijn dat de medewerkers een stabiele factor zijn. Hoe minder wisselingen hoe rustiger het veld is.

Kan ik het ene festival medewerker zijn en het ander deelnemer?

Ja dat kan! Je bestelt dan in de webwinkel de corresponderende medewerkerstickets en voor de tijd als deelnemer in de deelnemers-ticketshop de rest.

Wat gebeurt er op de wisseldagen (maandag en donderdag)?

Op maandag is er ruimte om je eigen ding te doen, we zijn dan met alleen medewerkers. Je kunt bijvoorbeeld. even naar het dorp om je voorraden aan te vullen, lekker zwemmen in het randmeer of even naar huis.

Op donderdag is een er een grote wisseling van deelnemers. De ervaring leert dat iedereen het heerlijk vindt om lekker even te ontspannen en de belevenissen van de dagen daarvoor op zich in te laten werken.

Op zowel maandag- als donderdagavond is er een verbindingsactiviteit voor alle medewerkers, om nieuwe medewerkers in de cirkel van bedding op te nemen en om samen plezier te maken.

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!