Visie

Op Lorelei kun je oorspronkelijk, vrij en puur zijn.
Verbonden met de Bron biedt Lorelei een liefdevolle veilige bedding, van zusterschap en gelijkwaardigheid, waarin jij je kan openen om vrij te bewegen, te ervaren en te groeien. Waar je oude patronen mag loslaten en waar emoties vrij kunnen stromen.
Je ervaart de verbinding zowel in jezelf met je yoni, baarmoeder, hart, keel en kruin als met het veld van vrouwen, die ons voor zijn gegaan en na ons zullen komen.
Lorelei is een plek van plezier, genieten en diep duiken. Waarin jij kan stralen vanuit vrouwenkracht. Om na afloop, als een bron van licht, deze ervaring de wereld in te brengen.
Op Lorelei kom je thuis. Laten we dat samen vieren!

In januari komt het kernteam voor het eerst samen en stemmen we af op de ondergronds al voelbare prille Lorelei energie van dat jaar. Die energie benoemen we in het jaarthema en we stemmen af op hoe we hier het beste vorm aan kunnen geven tijdens het festival. Op basis daarvan nodigen we andere vrouwen uit mee te dragen en te creƫren. Naarmate de datum van het festival nadert, groeit de energie en ook het aantal cirkels van vrouwen die het festival dragen. Energiedragers, vrijwilligers, catering, workshopgevers, healers, marktvrouwen en artiesten sluiten aan. Wanneer in de zomer de energie op haar krachtigst is vieren we Lorelei en zijn we met honderden vrouwen samen om te groeien, duiken, nieuwe paden te ontdekken en bovenal te genieten en het leven te vieren. Na het festival neemt iedere vrouw op haar eigen unieke manier deze energie de wereld mee in. In het najaar kijken we terug, oogsten, vieren en danken we. Het aantal cirkels wordt geleidelijk kleiner, totdat we ook als kernteam de rust en stilte van de winter ingaan, om in januari weer een nieuwe cyclus te starten.

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!