Vrijwilligers

Als vrijwilliger ben je betrokken bij het omtoveren van een kampeerterrein naar een magisch festivalterrein. Samen met een team van 30 anderen zorg je voor 1001 uiteenlopende zaken. Van ontvangst van de deelneemsters tot het zetten van thee voor de aanwezigen en het opscheppen van eten. Van ad-hoc situaties oplossen tot ’s avonds de kaarsjes aansteken. Van het terrein versieren tot de WC’s schoonmaken. En… nog heel veel meer!

We zoeken toegewijde, enthousiaste, doortastende en zelfstandige vrouwen die een inspirerende tijd willen hebben en samen de bedding creëren waarin honderden vrouwen prachtige ervaringen mogen beleven.

Je krijgt hier een heel fijne bedding met je mede-vrijwilligers en een onvergetelijke ervaring voor terug!

Voor vrijwilligers start het festival twee dagen eerder en eindigt het een dag later. Kun je niet het hele festival? Het is ook mogelijk een deel te komen.
Tijdens de opbouw is er ruimte je tent op te zetten, anderen te leren kennen maar vooral om aan te pakken. Op festivaldagen ben je 4 à 5 uur beschikbaar als vrijwilliger en is er voldoende ruimte om van het festival te genieten en workshops te volgen. Ook de afbouwdagen zijn essentieel, aan het eind ontmantelen we de magische plek om het weer terug te geven aan de stilte van de natuur.

Je slaapt op het vrijwilligersveld in je eigen kampeermiddel. Mocht je liever niet willen slepen met kampeerspullen of geen tent hebben kun je een plek boeken in één van onze pixi’s.

Als vrijwilliger betaal je een bijdrage om een deel van de kosten die we voor je maken (overnachten en eten) te dekken. In 2024 zijn de bijdragen: 1 festival €75 (alleen eerst of laatste blok), 2 festivals €95 en passepartout €125. Het heeft onze voorkeur om 2 of 3 festivals te komen. In ruil voor jouw inspanning staat entree en eten voor het festival. Ter info, 1 festival (3 dagen) kost een deelnemer incl. eten €323,=.

Jacqueline Slotboom coördineert het vrijwilligersteam. Tijdens het festival neemt ook Martha Petersen een deel daarvan op zich. Wil je meewerken als vrijwilliger, mail dan naar jacqueline@loreleifestival.nl en vermeld je wanneer je beschikbaar bent, waarom je graag aan Lorelei bij wilt dragen, wat je er hoopt te ontvangen en wat jou raakt of inspireert aan Lorelei.

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!