Vrijwilligster zijn?

Op het festival zijn 1001 dingen te doen: Van ontvangst van de deelneemsters tot het vuur brandende houden. Van ad hoc situaties oplossen tot ’s avonds de kaarsjes aansteken. Van het terrein mooimaken tot de WC’s schoonmaken. En net even die extra stap zetten als een deelneemster je nodig heeft of een workshopgeefster je aanschiet als haar muziekinstallatie het niet doet.

We zoeken ongeveer 30 vrouwen die zich willen verbinden met Lorelei. Doe je het (alleen maar) omdat je dan gratis entree ontvangt en dus baalt als je een workshop niet kunt volgen omdat je een taak krijgt, schrijf je dan niet in….Natuurlijk is het een mooie manier om op het festival te kunnen zijn als je financieel even krap zit. Je bent welkom! We vragen je echter wel om je echt te verbinden met de organisatie, je er deel van te voelen, met het bijbehorende teamgevoel, samen iets neerzetten én verantwoordelijkheid nemen voor het creëren van een optimale ervaring voor alle vrouwen.

We starten de opbouw op zondagmiddag/avond en de afbouw eindigt op maandag rond 13u00 .

We zoeken toegewijde, enthousiaste, doortastende vrouwen die beschikbaar zijn van start tot einde zoals hierboven genoemd om samen een inspirerende tijd te hebben en de bedding te creëren waarin honderden vrouwen prachtige ervaringen mogen beleven.

We stellen een werkschema samen, zodat iedereen meer dan voldoende vrije tijd heeft om van het festival te genieten en workshops te volgen als gewenst. Als vrijwilligster betaal je een bijdrage van slechts €50 voor eten en overnachten. Kom je de hele week, wat onze voorkeur heeft omdat dan iedereen goed op elkaar ingewerkt is en er minder overdracht nodig is op donderdag, dan betaal je niet 2x€50, maar 1x.

Vooraf plannen we een bijeenkomst voor alle vrijwilligsters om elkaar te leren kennen, globaal uit te leggen wat we van je verwachten en vooral om alvast de sfeer van Lorelei samen neer te zetten. We werken in teams. Vooraf kun je je voorkeur aangeven zodat we rekening kunnen houden met je talenten en mogelijkheden. Corine zal je daarover informeren.

Wil je meewerken als vrijwilligster? Mail dan naar  en vermeldt waarom je graag aan Lorelei bij wilt dragen, wat jou raakt of inspireert daarin.

webdesign: Hanneke de Graaf