Programma

Programma

Vuurloop & Pijlbreken – Zomer 2

Lorelei Vuurloop & Pijl breken

Gegeven door Charissa Schipper, Rita de Boer en Petra Koopmans, gecertificeerd voor het geven van vuurloop en pijlbreken.

One day

I set fire to everything I thought I was

And began to learn who I am

Een vuurloop is een prachtige gelegenheid voor het aanroepen van verandering en nieuw leven geven aan je ideeen, visie en inzicht. Wat je tijdens de vuurloop in beweging zet zal zich uitbreiden en manifesteren. Gebruik de kracht van het vuur, het actieve principe, om energie en passie aan je visie te geven.

Het pijlbreken en de vuurloop helpen je met het loslaten van angst en blokkades en is een kans om in je kracht te gaan staan. Je maakt contact met je innerlijke weerstand, en leert deze te omarmen, lief te hebben en dan een beslissing te nemen.

Het Element vuur is aanwezig in elke vrouw, vuur is warm, doelgericht en gefocust.

Zo werkt de vuurloop ook, je maakt verbinding met het vuur dat brandt binnen in jou en het vuur wat we aansteken.

Door over de hete kolen te lopen bevrijdt je jezelf van energetische en emotionele lasten en maakt ruimte voor een nieuw begin.

Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire

De vuurloop is een eeuwenoud ceremonieel ritueel dat vandaag de dag nog in vele landen in ere wordt gehouden zoals Afrika, Azië en verschillende Indianenstammen. Het is een ceremonie die je helpt jezelf te vernieuwen en te bekrachtigen.

Vraag jezelf waar je energie aan wil geven. Waar leg je je focus. Wat kan je veranderen naar beter. Welke actie kan je nemen om meer verdraagzaamheid en Liefde te verspreiden.

De voorbereiding, het pijlbreken en de vuurloop duurt van 18:30 tot 23:30.

Er wordt van je gevraagd om dit hele blok aanwezig te zijn.

Maximaal aantal deelneemsters is 50.

Kosten zijn €15,- en we vragen je het bedrag direct bij de inschrijving al te betalen zodat we hier aan het begin van de workshop niet meer mee bezig hoeven te zijn. Draag katoenen broek (zeker geen synthetische kleding) en gebruik vooraf geen bodylotion.

Inschrijven (en het delen van je vragen en/of aarzelingen) kan op de inschrijvingstijd op vrijdag en zaterdag overdag bij de stand van De Godin in Jezelf bij Charissa.

De vuurloop start op zaterdag om 18:30 in de danstent op veld 5. Iedereen kan meehelpen met de vuurstapel bouwen in voorbereidende workshop: heilig vuur voorbereiden die gegeven wordt door Petra en Rita op zaterdagmiddag tijdens het workshopprogramma. Om 19:00 wordt het vuur ontstoken aan het einde van het lange pad op veld 5.

Rond 22:00 gaan we over de kolen lopen.

Een vuurloop is prachtig om mee te maken, ook als je zelf niet loopt. Je bent als toeschouwer dus ook van harte welkom om te ondersteunen door te drummen of te zingen bij het vuur. Met jouw aanwezigheid kun je de vrouwen die gaan lopen aanmoedigen en tot steun zijn.

Drums en andere ritme instrumenten van harte welkom!

webdesign: Hanneke de Graaf