3 daags Weekend

3 daags Weekend

Vuurspringen – Zomer 2

O.l.v. de VuurVrouwen Larisa Snieder & Rita de Boer

Over het vuur springen helpt je het oude los te laten en voor nieuw te gaan, geeft zelfvertrouwen en het brengt geluk voor het komende jaar. In oude tradities geloofde men dat als je over het vuur springt je ziel gereinigd wordt.

 Je kunt alleen of samen hand in hand met je vriendin, sister, moeder of dochter over het vuur springen om met nieuwe energie de komende periode in te gaan, de band te versterken, voor gezamenlijke projecten of het hernieuwen van vriendschappen.

We maken bloemen of veren kransen in het haar om puurheid te symboliseren, je vlecht een gebedsarmbandje en we zingen mantra’s terwijl we ons samen voorbereiden voor het springen. Neem zelf geplukte bloemen of veren mee voor het maken van een krans. Zorg voor stevige schoenen want er is een grindpad waar we over het vuur springen (met blote voeten springen is niet mogelijk).

Er is ruimte om te drummen ter ondersteuning van het ritueel. Neem je eigen drum of muziek- instrument mee. Er zijn een paar drums en ratels te leen als je geen eigen drum hebt. Drum mee voor de aardemagie en de vrouwen op onze planeet.

Laten we er samen een prachtig ritueel van maken!

 

Het vuurspringen wordt begeleid door de VuurVrouwen Larisa Snieder & Rita de Boer

 

webdesign: Hanneke de Graaf