Programma

Programma

Wake-up programma

Dance Prayer, 5Ritmes – Annelies Verseveld (donderdag)

Je lieve lijf verwelkomen met beweging. Zacht wakker worden met magische muziek. Het gebed van dankbaarheid uitnodigen in de dans van leven. Hier en Nu. In verbinding met jezelf, de ander en het Grote Mysterie. Een heerlijke manier van integreren van al wat er zo in je is aangeraakt. Welkom zoals je bent! www.sacredrebel-dance.com

 

Kundalini actieve meditatie – Caroline Schaay (donderdag & zondag)

Kundalini meditatie bestaat uit vier fases. In de eerste twee fases van deze meditatie gaan we ons volledig overgeven aan het schudden van ons lijf. We voelen de trilling van binnenuit opkomen en volgen hoe die ons lichaam subtiel wakker schudt. In de derde fase zitten we stil en luisteren naar de muziek en voelen we de levensenergie stromen. Bij de laatste 15 minuten mediteren we in stilte. Het is een zeer effectieve manier om te ont stressen en het zorgt ervoor dat ons hele systeem weer een nieuwe balans vindt.

  

Innerlijk midden, thuiskomen bij jezelf – Marjolijn vd Bresselaar (woensdag & zaterdag)

Een geleide meditatie om weer een rustpunt te vinden in jezelf. Even de tijd nemen om alle aandacht gericht op buiten weer terug te brengen naar jezelf. Je innerlijk midden vinden legt een fijne “thuisbasis” voor de rest van de dag.

Ochtend dans meditatie – Sifra Nooter (woensdag & zaterdag)

Wakker worden door onszelf stap voor stap in beweging te brengen, we dansen onszelf warm en wakker en herinneren ons de kracht van ons fysieke vrouwen lichaam.

www.magievanseksualiteit.nl

Yoga – Inge Visser (zondag)

Tekst volgt

webdesign: Hanneke de Graaf