Wie zijn wij?

Martha, Margje, Hilde en Hilde zijn het hele jaar rond bij de organisatie van Lorelei betrokken.

Zij vormen het kernteam.

Margje

Mijn persoonlijke missie is om eenheid te creëren. Om tegenstellingen te overbruggen, niet alleen in het intermenselijke maar ook in groepen, landen, werelden.
Voor mij is het een natuurlijk iets om me te verbinden met de plek waar ik ben, niet alleen met de mensen, maar ook met de dieren, de planten, de stenen, het water, de zon, de maan en de sterren.

In de spirituele wereld word ik vaak als zakelijk omschreven en in de zakelijke wereld als spiritueel. Mijn ultieme wens is om die werelden samen te brengen, om het als één wereld te beschouwen. Waar ieder zijn of haar kwaliteit mag leven om er samen beter van te worden. Waar mensen ontdekken dat we meer met elkaar overeenkomen dan met elkaar verschillen. Dat we één zijn met de natuur om ons heen. Wij zijn natuur. Ik geloof heilig in vermenigvuldigen door te delen.

Op Lorelei ben ik de spil waar alle cirkels samenkomen. Het voelt als een natuurlijk plek om al die cirkels met elkaar te verbinden om samen één Lorelei te vormen.

Naast Lorelei heb ik een coachpraktijk De Welldaad, waar ik mensen begeleid om vorm te geven (daad) aan hun innerlijke Bron (het engelse well) Over het proces van mijn Gastric Bypass operatie, schreef ik een boek “Liefdevolle omhulling” niet alleen voor mensen met overgewicht maar voor iedereen die inspiratie wil op doen om daadwerkelijk via de innerlijke bron te leven. Inmiddels zijn mijn edelstenen sieraden en beelden die ik meeneem uit mijn reizen een belangrijk onderdeel van de Welldaad. Samen met mijn man Jan Maarten ben ik met een grote transitie bezig en zullen we in de winter in Luxor, Egypte gaan wonen en in het voor/najaar in Santa Marina (zuid Italië), waar we op dit moment bouwen aan een duurzaam huis. De zomers zullen we in Nederland verblijven, waar ik in mn campertje van festival naar festival trek met mijn sieraden, waarbij Lorelei natuurlijk niet wordt overgeslagen

Hilde N

Al 15 jaar draag ik met veel plezier, liefde en vervulling bij aan de missie van Lorelei. Het voelt voor mij essentieel dat de Vrouwelijke energie weer haar rechtmatige en gelijkwaardige plek inneemt naast de Mannelijke energie. Zodat we een wereld creëren waarin eerbied en dankbaarheid voor het Leven centraal staat.

Vrouwen hebben hierin in mijn ogen een voortrekkersrol te vervullen, door krachtig verankerd te leven vanuit hun natuurlijke verbinding met de ritmes en cycli van de aarde en hun lichaam. Als het vrouwelijke haar plek weer ten volle inneemt, kan het mannelijke ook weer in gezonde vorm dienstbaar zijn aan het leven. Dan kunnen we als mensheid in harmonie, verbinding en liefde samen leven, waarbij iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en tot bloei te komen.

Samen met mijn man Stephen, zoon Esa en hond Yemper woon ik in Lochem. Nu ik door de initiatie van de overgang heen beweeg, voel ik dat er iets nieuws in/via mij geboren wil worden. Ik voel me dankbaar dat ik in deze bijzondere transitietijd leef om samen met zielsverwanten mijn plek in te nemen in de creatie van een nieuw tijdperk op deze aarde.

hilde@loreleifestival.nl

 

Hilde E

Graag duik ik de diepte in en Lorelei triggert dat. Daardoor kom ik altijd weer andere kanten van mezelf tegen waardoor ik ieder jaar een genuanceerdere blik krijg. Ik vind het heerlijk om ieder jaar geïnspireerd te worden door al die unieke vrouwen die met open hart elkaar ontmoeten.

Binnen het kernteam heb ik verschillende rollen gehad en vind het echt héérlijk om daarbinnen van alles te organiseren (voorheen de markt & verwen/healingveld en de workshops, website en programmaboekje). Dit jaar coördineer ik de vrijwilligsters. Hartstikke leuk! Ik werk vanuit verbinding: mensen met mensen, mensen met mogelijkheden en mensen met Spirit.

Samen met mijn man Frank woon ik in Schoorl waar het thuis behoorlijk rustig is geworden nu onze 3 zoons uitgevlogen zijn. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in een levendige zakelijke omgeving.

Op Lorelei zie je me vaak op mijn fiets voorbij rijden. Dat is mijn mobiele kantoor met fietstassen vol met draaiboeken, programmaboekjes, afzetlint, markers en portofoons. Ben benieuwd wat Lorelei dit jaar voor ons in petto heeft!

Martha

Wie ben ik? Ik ben Martha, momenteel mag ik de coördinator zijn van
bijna het hele medewerksters veld en dat doe ik met heel veel liefde.

Ik woon samen met mijn man en anderhalve hond Joris (Labradoodle) en James (boomertje en vrouw) in Noord Holland vlak bij Zee. Samen hebben we drie dochters, twee schoonzoons en een kleindochter.

De eerste helft van het jaar ben ik vooral bezig met Lorelei, daarnaast ben ik aromatherapeut, geef ik energetische massages, acces bars behandelingen en beheer ik twee vakantie huisjes. Als we op vakantie gaan doen we dat graag met onze camper.

Lorelei is voor mij thuiskomen, thuiskomen bij gelijk gestemden, leven op een manier die ik fijn vindt. Lorelei geeft mij ook zaadjes die ik meeneem om de wereld een beetje mooier te kleuren.

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!