Wie zijn wij?

Lorelei is een stichting, met als doel vrouwen in contact te brengen met vrouwenkracht, zodat zij vanuit het vrouwelijke principe een bijdrage kunnen leveren aan een evenwichtige samenleving. Bij Lorelei werken we vanuit het vrouwelijke gidsschap, meestal benoemd als vrouwelijk leiderschap en bieden we vrouwen een platform dat in gezamenlijkheid voor te leven.

Het bestuur, bestaande uit Maria (voorzitter), Immia (secretaris) en Corine (penningmeester) zorgt naast de bestuurlijke taken voor de energetische bedding van de stichting

Martha en Margje zijn het hele jaar rond bij de organisatie van Lorelei betrokken. Zij vormen het kernteam.

Margje

Mijn persoonlijke missie is om eenheid te creëren. Om tegenstellingen te overbruggen, niet alleen in het intermenselijke maar ook in groepen, landen, werelden.
Voor mij is het een natuurlijk iets om me te verbinden met de plek waar ik ben, niet alleen met de mensen, maar ook met de dieren, de planten, de stenen, het water, de zon, de maan en de sterren.

In de spirituele wereld word ik vaak als zakelijk omschreven en in de zakelijke wereld als spiritueel. Mijn ultieme wens is om die werelden samen te brengen, om het als één wereld te beschouwen. Waar ieder zijn of haar kwaliteit mag leven om er samen beter van te worden. Waar mensen ontdekken dat we meer met elkaar overeenkomen dan met elkaar verschillen. Dat we één zijn met de natuur om ons heen. Wij zijn natuur. Ik geloof heilig in vermenigvuldigen door te delen.

Op Lorelei ben ik de spil waar alle cirkels samenkomen. Het voelt als een natuurlijk plek om al die cirkels met elkaar te verbinden om samen één Lorelei te vormen.

Naast Lorelei heb ik een coachpraktijk De Welldaad, waar ik mensen begeleid om vorm te geven (daad) aan hun innerlijke Bron (het engelse well) Over het proces van mijn Gastric Bypass operatie, schreef ik een boek “Liefdevolle omhulling” niet alleen voor mensen met overgewicht maar voor iedereen die inspiratie wil op doen om daadwerkelijk via de innerlijke bron te leven. Inmiddels zijn mijn edelstenen sieraden en beelden die ik meeneem uit mijn reizen een belangrijk onderdeel van de Welldaad. Samen met mijn man Jan Maarten ben ik met een grote transitie bezig en zullen we in de winter in Luxor, Egypte gaan wonen en in het voor/najaar in Santa Marina (zuid Italië), waar we op dit moment bouwen aan een duurzaam huis. De zomers zullen we in Nederland verblijven, waar ik in mn campertje van festival naar festival trek met mijn sieraden, waarbij Lorelei natuurlijk niet wordt overgeslagen

Martha

Wie ben ik? Ik ben Martha, momenteel mag ik de coördinator zijn van
bijna het hele medewerksters veld en dat doe ik met heel veel liefde.

Ik woon samen met mijn man en anderhalve hond Joris (Labradoodle) en James (boomertje en vrouw) in Noord Holland vlak bij Zee. Samen hebben we drie dochters, twee schoonzoons en een kleindochter.

De eerste helft van het jaar ben ik vooral bezig met Lorelei, daarnaast ben ik aromatherapeut, geef ik energetische massages, acces bars behandelingen en beheer ik twee vakantie huisjes. Als we op vakantie gaan doen we dat graag met onze camper.

Lorelei is voor mij thuiskomen, thuiskomen bij gelijk gestemden, leven op een manier die ik fijn vindt. Lorelei geeft mij ook zaadjes die ik meeneem om de wereld een beetje mooier te kleuren.

Maria Vendrik

Voorzitter

Immia Schellevis

Corine Lavrijssen

Penningmeester

Wil jij er ook bij zijn deze zomer?

Lorelei is een plek om op te laden, je vrouw zijn te voeden, om te verbinden met gelijkgestemden. Koop nu je ticket, je bent welkom!