3 daagse Midweek

3 daagse Midweek

Willemijn Bessem

Mediumschap

In deze workshop deelt Willemijn over haar ervaring binnen de communicatie met de ongeziene wereld. Zij zal aangeven hoe je met je eigen gevoeligheid kan omgaan en de communicatie met overleden dierbaren kan herkennen. Tijdens visualisatie en oefening kan ieder zich openen voor een directe ervaring van liefde, steun en inspiratie. Zij zal afsluiten hoe deze kennis praktisch te integreren in je dagelijkse leven.

Geïnspireerd spreken

Spreken voor familie, vrienden of collega’s vinden de meeste mensen dood eng. Hoe meer je echter groeit in liefde en bewustwording, hoe meer je de inspiratie voelt je waardering en liefde te delen op belangrijke momenten. Tijdens deze workshop kan ieder voor de groep staan om familie, vrienden of collega’s toe te spreken vanuit je hart. Door aanmoediging, nauwkeurige begeleiding en oefening zal je groeiende vertrouwen je angst doen oplossen, waarna je de inspiratie om spontaan te spreken voor een groep kan volgen.

Wake-up programma: Moving in to your day

Een heerlijk begin van de dag met fijne muziek, beweging volgens de vijf ritmes, stukje shaken en afsluiten met een stille meditatieve sfeer waarin inspiratie tot je kan komen en je intentie voor de dag helder kan worden.

 

Korte Bio : Willemijn Bessem deelt met veel plezier ruim twintig jaar haar ervaringen binnen mediumschap, meditatie en spiritualiteit. Zij doet dit binnen privé sessies, lezingen, workshops, festivals, retraites weken en het schrijven van boeken en artikelen. Daarnaast geniet ze van het zwemmen in de koude zee, surfen en reizen. Ze is moeder van twee zoons.. Als je haar naam googled vind je verschillende links.

 

FB: Willemijn Bessem

webdesign: Hanneke de Graaf