Mysterieveld

De plek om in stilte te Zijn.Het mysterieveld laat zich aan je zien als je via de rivieren komt binnenstromen. Het water dat je in contact brengt met je diepste gevoelens die leidend kunnen zijn in je leven. Water dat stroming geeft, spiegelt wat gevoeld mag worden waardoor bewegen in alles wat is eenvoudiger wordt.

Het thema Aquarius brengt het element lucht mee. Laat je meebewegen met de wind, lichtvoetig als een veertje, of krachtig als een storm.

De tempel heet je welkom in het tijdperk Aquarius. Het zichtbare en onzichtbare wat Aquarius te brengen heeft in het nu en in de toekomst. De plek om jezelf te zijn. Waar kwetsbaarheid en kracht samenkomen. Waar laven aan de nieuwe energie helpt om bij jezelf thuis te zijn.

Neem plaats bij het vuur om te staren in de vlammen en je innerlijk vuur te voeden. Transformatie te vragen door te verbranden wat niet meer dient. Door te verbranden wat niet meer dient. Vuur stoken om te weten wat jou in vuur en vlam zet.

Welkom in de boskathedraal waar je kunt rusten in de aarde. Om het kosmische met het aardse te verbinden. Rusten in de natuur geeft ruimte om in je lichaam aanwezig te zijn.
Laat je hart je leiden naar de plek waar je kunt opladen, vrijlaten en stil kunt zijn.

We weten dat Lorelei het nodige in je kan losmaken, mocht je voortijdig het veld verlaten, dan raden we je ten zeerste aan een laatste groet te brengen aan het festival vuur op het Mysterieveld. Je kan daar je oogst bekrachtigen en energie achterlaten wat niet van jou is. Mocht je dat willen dan kunnen hoedsters, daar aanwezig, je hierbij begeleiden.

webdesign: Hanneke de Graaf