Lorelei Zomerfestival 1

25 - 27 augustus 2020

Lorelei Zomerfestival 1

25 - 27 augustus 2020

Tempel Mysterieveld

Het Mysterieveld is de stille kern van het festival. Een veld waar je je terug kunt trekken voor rust, stilte en meditatie. Om contact te maken met en te luisteren naar het diepste vrouwelijke, je innerlijke stem, de Bron, je eigen ziel of welke woorden jij eraan wilt geven. Op dit veld is een tempel aanwezig waar je 24 uur per dag welkom bent. In deze tempel kun je onder andere een kaarsje branden, een kaart trekken of heilig bronwater uit Glastonbury drinken.

Op het Mysterieveld wordt tijdens de openingsceremonie een heilig vuur ontstoken, wat het hele festival blijft branden. Het vuur kan je helpen bij transformatie en heling. Je kunt daarvoor kruiden, bloemen of iets uit de natuur offeren.

Zeven vrouwen, de Lorelei Hoedsters, verzorgen de energetische bedding tijdens het festival. Zij zijn zichtbaar aanwezig op het Mysterieveld en zijn er voor je om in aandacht en liefde met je te zijn in wat er zich in het moment aandient. Vanaf het Mysterieveld worden energetische lijnen getrokken naar de krachtplekken op de verschillende velden, waardoor er een helende bedding voor het hele terrein ontstaat. Dit jaar krijgen de velden de energie van vogels mee. Er hangt op ieder veld een dromenvanger als ankerpunt.

Ceremonies

Nieuw dit jaar zijn de ceremonies die gedurende het festival door de hoedsters verzorgd worden op het Mysterieveld. Zij volgen de energie van het festival en zullen per dag bekijken wat dienend en passend is. Je bent van harte welkom deel te nemen aan één of meer ceremonies. Op het Godinnen informatiebord bij het Mysterieveld en bij de infokraam kun je informatie vinden over tijdstippen en thema’s.

Een baken op Lorelei, emotionele bedding

Mocht er iets in je geraakt worden tijdens het festival, wat je één op één wilt delen, dan is Maria Vendrik met warm hart en open mind aanwezig. We gaan uit van ieders vermogen om zelf de verantwoordelijkheid te nemen en draagkracht te hebben persoonlijke processen, maar soms is het fijn even een baken te hebben om je pad weer verder te kunnen vervolgen.

Dus schroom je niet om haar op te zoeken. Je vindt haar op Veld 1, naast de Plek van Zijn.

 

webdesign: Hanneke de Graaf