Lorelei zomerfestival 2

28 t/m 30 augustus 2019

Lorelei zomerfestival 2

28 - 30 augustus 2020

Grootmoeder Tent

WELKOM IN DE GROOTMOEDERTENT

 

Ook dit jaar is er weer een GrootmoederTent, waar wakkere grootmoeders- allemaal in hun derde levensfase- door hun doorleefde ervaringen en verworven wijsheid met zachte ogen kunnen kijken en luisteren. Naast de workshops die er in deze tent door hen worden gegeven, is er tussendoor Luister ruimte, waarbij telkens drie grootmoeders aanwezig zijn. Dáár kun je ff bijkomen, liggen, praten, huilen, lachen kortom… delen wat je voelt; er wordt oprecht naar je geluisterd, soms een kaart getrokken of een klein verhelderend ” inzicht” werkje gedaan…

Binnen de tent is hartewarmte én thee.

Door alle diverse kwaliteiten die aanwezig zijn en worden ingezet, ontstaat er in de Grootmoedertent veiligheid in de groep en verbinding in een liefdevolle ruimhartige sfeer.

Wees Welkom bij de diverse workshops en in onze magische tent.

 

Vrijdag

16.00-17.30          Bep en Marleen: Grootmoeder zingt, Grootmoeder vertelt

20.00-21.30         Amélie & de Grootmoeders: Bekrachtigingsritueel

Zaterdag

09.30-11.00         Grootmoeders: Luisterruimte, hartewarmte en thee

11.30-13.00         Nel en Agnes: Spiritueel empowerment

14.15-15.15         Grootmoeders: Luisterruimte, hartewarmte en thee

15.30-17.00         Amélie en Agnes: Madonna verbergt IETS

Zondag

09.30-13.00         Nel en Loes: Samen weven we de toekomst

 

Bep Ruting & Marleen Heeman – Grootmoeder zingt, Grootmoeder vertelt

‘De heksen zijn terug’, zongen wij, Grootmoeders,  in 1976, toen nog jonge blommen.  We delen graag onze liedjes, verhalen en ervaringen met jullie, ‘ter lering en vermaak’. Iedereen kan meezingen!    

 

Amélie Picard & de Grootmoeders – Bekrachtigingsritueel

Vanuit de Grote Moederbron en voorouderlijn bekrachtigen wij in ’n eenvoudig ritueel ons huidige vrouw zijn in het heden. Daarmee zet je ’n bewuste stap in je levensloop en de toekomst van de vrouwelijke energie op Aarde. 

 

Agnes Verheggen & Nel Willekens – Spiritueel empowerment

Onze rijke ervaring als empowerment trainer, samengevoegd met onze spirituele zoektochten geven de garantie dat iedere deelneemster spiritueel sterker uit deze workshop tevoorschijn zal komen mét allerlei ideeën om in de praktijk te brengen.   n

 

Amélie Picard en Agnes Verheggen – Madonna verbergt IETS
Deze workshop gaat over de conditionering van vrouwen om aangepaste meisjes te zijn. Maar wat zit daar eigenlijk onder IN ons verborgen?
De Zwarte Madonna vraagt om deze aspecten/talenten en ondeugende zaken aan het licht te brengen. Workshop met en zonder woorden: we werken met onze handen (knopen , haken, kleuren, knippen en plakken). Met klanken, spreuken, adem, spreken en stilte. De workhop wordt gegeven door grootmoeder Amélie Picard (healer/heelkunst) en grootmoeder Agnes Verheggen (beeldend kunstenaar/klank-healing).     

 

Nel Willekens & Loes Vialle – Samen weven we de toekomst

Hoe verbinden te zijn met wat er is en met wat er gebeurt in een zo chaotisch en snel veranderende wereld? Technologische en spirituele ontwikkelingen lijken ver van elkaar verwijderd. In deze workshop gaan we ontdekken e ervaren hoe wij (ieder van ons) deel uit maken van de toekomst, hoe wij die toekomst nu vormgeven.  

webdesign: Hanneke de Graaf