Lorelei zomerfestival 2

23 t/m 25 augustus 2019

Lorelei zomerfestival 2

23 - 25 augustus 2019

Rode tent

Rode Tent en Sisterhood
(let op de Rode Tent is aan de buitenkant in werkelijkheid een witte tent….en aan de binnenkant…natuurlijk Rood!!)

Een Rode Tent is een speciale VrouwenCirkel, het is namelijk een MaanCirkel. En dan eentje waarbij vrouwen samenkomen onder de Donkere Maan.

In de cirkel van de Rode Tent delen we de verhalen van ons leven en proberen zonder oordeel naar elkaar te luisteren…zonder discussie, advies, therapie…
Dat is helend.
In de cirkel van de Rode Tent mag je uitademen, rusten, opladen, giechelen, schateren, huilen, gillen, een arm om je heen voelen, kletsen, thee drinken…Jezelf Zijn.

Er is ruimte om te luisteren én om te vertellen; ook over onderwerpen waar we ”normaal” niet zo gemakkelijk over delen. Door met elkaar te kunnen delen over die dingen waar we allemaal als Vrouw, Dochter, Moeder, Zus, Werknemer, Werkgever of nog anders, tegen aan lopen, groeit ons onderling begrip en steunen we elkaar. We bouwen aan Sisterhood.

De Rode Tent op het Lorelei Festival is een plek waar je jouw verhaal kunt delen…of alleen maar stil kunt zijn… Waar gehu​il​d en gelachen, gezongen en geheald wordt. Een plek waar je telkens welkom bent met alles wat er dan is.

Om de connectie van de Rode Tent met de Maan te eren zullen er, net als eerdere jaren, speciale MaanMomenten (30 minuten) in de Rode Tent zijn tijdens het hele festival.
Op de buitenkant van de Rode Tent kun je lezen wat we in die MaanMomenten ”doen”; bijvoorbeeld meer info over jouw Cyclus en de Maanfasen, over de Rode&Witte Maancyclus, een heerlijke Maanvisualisatie, meer over afgestemd Werken op de Maan, betekenis geven aan de Maan in je geboortehoroscoop, een ”reisje” naar de MaanGodin etc…

En even een (Maan)kaartje trekken kan altijd en op ieder moment!

De Rode Tent op het Zomer Lorelei wordt gehoed door een team van Hoedsters, die door het jaar heen hun eigen Rode Tent hebben en vanuit die ervaring in eigenheid aanwezig zijn voor jou. Karin Persons en Corrine Baard verzorgen telkens de MaanMomenten.

​Natuurlijk komt ook Marion Kuiperi weer​ met haar gitaar zusterschapsliederen zingen en is er een MaanRitueel door de Priesteressen van Maantijd op de eerste avond (19.45 start bij de Rode Tent).

De doeken van de Rode Tent zijn de hele dag open EN er zijn bepaalde momenten met wat meer besloten deelcirkels, dan sluiten we de doeken.
Kom dan heel stilletjes binnen en sluit aan in de cirkel.

Meer info over de Rode Tent ​, de Hoedsterworkshop​  en het boekje Hoedster van de Rode Tent op www.rodetent.ORG ​ en www.maantijd.nl

Het “programma” ​ met bijvoorbeeld deelcirkels rondom een specifiek thema hang​t aan de buitenkant van de Rode Tent.

We zijn dagelijks open van 8.30 tot 19.00.​

MaanMomenten en Avond-MaanRitueel
di en vr: MaanMoment om 18.00 en MaanRitueel om 19.45
woe en zat: MaanMomenten om 11.00, 14.00 en 18.00
do en zon: MaanMoment om 11.00

webdesign: Hanneke de Graaf