Lorelei zomerfestival 2

23 - 25 augustus 2019

Lorelei zomerfestival 2

23 t/m 25 augustus 2019

Tempel Mysterieveld

Het Mysterieveld is de stille kern van het festival. Een veld waar je je terug kunt trekken voor rust, stilte en meditatie. Om contact te maken met en te luisteren naar het diepste vrouwelijke, je innerlijke stem, de Bron, je eigen ziel of welke woorden jij eraan wilt geven. Op dit veld is een tempel aanwezig waar je 24 uur per dag welkom bent.  In deze tempel kun je onder andere een kaarsje branden, een kaart trekken of heilig bronwater uit Glastonbury drinken.

Op het Mysterieveld wordt tijdens de openingsceremonie een heilig vuur ontstoken, wat het hele festival blijft branden. Het vuur kan je helpen bij transformatie en heling. Je kunt daarvoor kruiden, bloemen of iets uit de natuur offeren.

Twee Cirkels van zeven vrouwen, de Lorelei Hoedsters, verzorgen de energetische bedding tijdens het festival. Zij zijn zichtbaar aanwezig op het Mysterieveld en zijn er voor je om in aandacht en liefde met je te zijn in wat er zich in het moment aandient. Vanaf het Mysterieveld worden energetische lijnen getrokken naar de krachtplekken op de verschillende velden, waardoor er een helende bedding voor het hele terrein ontstaat.

webdesign: Hanneke de Graaf