Programma

Programma

Mysterieveld

Mysterieveld en hartenkracht.

Lorelei geeft een veilige en heilige bedding om je vrouw-zijn te vieren, te eren en te ontdekken. Het terrein waar we mogen verblijven ontvangt ons ieder jaar met een warm welkom en geeft een krachtige bedding aan het festival.

Het lichaam van Moeder Aarde en Lorelei vloeien samen tot een warm vibrerend lichaam dat alle velden omarmt en draagt met haar energie. In vroeger tijden bezochten we tempels om het heilige te ontmoeten en om daar ons werk te doen. Nu leven we in een tijd waarin we ons bewust worden van het heilige in onszelf; we zijn zelf de tempel aan het worden.

Op het mysterieveld brandt doorlopend het festivalvuur in de aanwezigheid van aarde, water en lucht. Zij ondersteunen hetgeen aangeraakt wordt tijdens de festivaldagen. Het is een plek van stilte, bezinning en om even op adem te komen en terug te keren tot jezelf. Ze voelt als de longen van Lorelei.

Op het healingveld (veld 2B) klopt het hart van Lorelei, een beloopbaar hart-labyrint. Hier eren we de krachtvrouwen/heldinnen van alle tijden met een plek op het altaar. We nodigen je uit om hier ook jouw heldin(nen) aan toe te voegen door er een foto, een beeldje of een symbool te plaatsen.

Voel gedurende Lorelei hoe je door haar wereld en over haar lichaam wandelt en hoe jouw wereld en jouw lichaam zich met die van haar verbinden.

webdesign: Hanneke de Graaf