Lorelei zomerfestival 2

Lorelei zomerfestival 2

3-voudige Godinnentent

Nieuw dit jaar is de 3-voudige Godinnen Tent. Elke vrouw draagt in zich de 3-voudige Godin, Maiden – Mother – Crone. Allemaal hebben we de lichte speelsheid van het Meisje, de liefdevolle zorgzaamheid van de Moeder en de doorleefde wijsheid van de Grootmoeder in ons. Door deze kwaliteiten in ons helemaal te leven kunnen we ons vrouwzijn op en top vieren.

Deze levensfasen corresponderen met de fasen van de maan: De opkomende maan staat voor het Meisje dat in haar groei is en nog helemaal van zichzelf. De volle maan is de Moeder met haar volle ronde buik waarin het nieuwe leven groeit, de tijd waarin de vrouw volop in haar bloei is. De afnemende maan verbeeldt de Grootmoeder, de oude vrouw die haar bloed binnen houdt en transformeert tot wijsheid ten bate van de hele stam.

In deze tent is ruimte voor alle drie de fasen in ons leven en in ons zijn. Er zullen zowel aparte activiteiten zijn als de mogelijkheid om te verbinden en te integreren. Het programma is als volgt:

 

Vrijdagavond van 19.30-21.30 uur

Kom langs en maak kennis met de vrouwen uit de 3-voudige Godinnen tent.

Meisjes 

Vrijdag 17.00-17.30 uur & zaterdag 13.30-15.30 uur

Jonge meiden en vrouwen – 12 t/m 20 ?  Welkom zoals je bent in deze tent.

Wie ben je? Met wie ben je? En wat kom je doen? We zullen beginnen met een voorstel rondje, leren elkaar kennen door met elkaar te zijn en iets te doen, vandaar uit bewegen we verder. Misschien ontstaat er een activiteit of een vraag of een verlangen. Het is een kleine groep denk ik en laten we kijken wat wil. Heerlijk in ieder geval om je even te verbinden en verbonden te weten met jouw leeftijdsgenoten. Mijn achter grond is lesgeven op een middelbare school als docent Verwondering. Ik deed dat met drama, dans en kunst. Dus kom: stoer of verlegen, groot of klein, veel of weinig, alles of niets.. Wees op tijd 😉 . Ik kijk naar je uit!

Annelies Verseveld

www.Soufulfeet.nl

 

Moeders

Zaterdag & zondag 10.30-12.30 uur

Er wordt gestart met een magisch me-time moment waarin alles van ‘de moeder’ tijd en aandacht krijgt. Dit doen we door middel van meditatie/visualisatie maar ook beweging. Daarnaast is er ruimte voor uitwisseling van ervaringen. In de moederfase is er vooral aandacht voor manifestatie, creatie en zorgen voor anderen. De energie is dan vooral naar buiten gericht. In de tent keren we terug naar binnen. We nemen de tijd voor aandacht en zorg voor jezelf als moeder. Aandacht en ruimte geven aan het luchten van je hart, stilte, bezinning, verbinden, samen & alleen. Als liefdevolle moeder inspireren we elkaar door de boodschap in het gedrag of houding van anderen, die ons raakt, te vertalen naar onszelf. Alles mag er zijn. Vanuit daar nodigen we je uit om bewuste keuzes te maken, waardoor er ruimte vrij komt voor plezier, liefde, acceptatie, zegeningen, dankbaarheid. Er is ruimte voor 8 vrouwen

Lisa Groot & Anke van der Bor

www.grootgelukkindercoaching.nl    www.pentakelopvoedcoaching.nl

 

Grootmoeders

Vrijdag & zaterdag 15.30-17.30 uur

Elke dag zijn er twee Grootmoeders aanwezig met hartewarmte, luister ruimte en thee. We starten met een meditatie, en loop gerust binnen wanneer je wilt, tot de tent vol is. Je kunt hier even bijkomen, praten, huilen, lachen, delen wat je voelt. Er wordt oprecht naar je geluisterd door een Grootmoeder met  haar eigengemaakte levenswijsheid en humor. Er is ruimte voor 8 vrouwen.

Bep Ruting & Marleen Heeman

www.ritueeltheater.nl   www.humorcoach.nl

webdesign: Hanneke de Graaf